Sortida 18-05-14 1ª Sortida Ermita de Sant Grau de Tossa de Mar


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 35 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 35 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 35 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Itinerari i imatges de la sortida que es va realitzar el dia 18 de Maig del 2014 a Tossa de Mar. A la tornada es va fer una parada al balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella. Per acabar la sortida, el nostre amic Xavi ens va convidar a veure el seu museu-col·lecció de minis.

Itinerari de la sortida:

Imatges de la sortida:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *