Sortida 12-10-14 1a. Sortida Pla del Montseny i Montnegre Corredor


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 35 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 35 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 35 in /homepages/20/d534761602/htdocs/clickandbuilds/AutoClassicsBlanes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

En aquesta pàgina podreu trobar totes les imatges i documents de la “1a. Sortida del Pla del Montseny i Montnegre Corredor” que es va realitzar el darrer dia 12 d’octubre del 2014.

Itinerari de la sortida

Us adjuntem l’itinerari de la “1a.Sortida Pla del Montseny i Montnegre Corredor”.

En cas que el volgueu baixar ho podeu fer a través del següent enllaç:

Descàrregar Itinerari

I a continuació podreu observar el mapa de la sortida:

Mapa Sortida

Imatges de la sortida

Com podeu veure som tots com una família, podeu observar fotos de pares que porten els seus fills des de ben petits a les sortides i nens més grans que ensenyen als més petits el món dels vehicles clàssics perquè puguin donar continuïtat i aquest carinyo tant especials que tots sentim per aquest tipus de vehicles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *