Fotografies

Aquí podeu enviar-nos fotografies vostres per a penjar-les a la pàgina web. Si estas interessat envia’ns les teves fotografies de tu i el teu cotxe i una petita explicació a través de fotos@autoclassicsblanes.com.

Passa el ratolí per sobre de les imatges per veure més sobre la persona.

Següent >

Stand Club del Mini de Catalunya en Auto retro ’95 Barcelona presentación de la temporada del campeonato de Cataluña de velocidad patrocinado por Motul.

Stand Club del Mini de Catalunya en Auto retro ’95 Barcelona presentació de la temporada del campionat de Catalunya de velocitat patrocinat per Motul

AUTO RETRO ’95

Hola Auto Clàssics Blanes, us passo la foto del meu primer cotxe descapotable.
Desembre de 1959.
J.G.U.

J.G.U

Xavi Giner como piloto del Mini Cooper 1300, en la temporada 1995, haciendo el Campeonato de Velocidad de Cataluña, esta foto es en circuito de Calafat, Tarragona.

Xavi Giner com pilot del Mini Cooper 1300, en la temporada 1995, fent el Campionat de Velocitat de Catalunya, aquesta foto es en el circuit de Calafat, Tarragona.

XAVI GINER

Fotografia de presentació del 1r. equip de Rally (1981) de fills de la població de Blanes. Com ha canviat el paisatge de fondo!!
Signatura J.P. i J.G.

J.P. i J.G.

Hallo Freunde Auto Clàssics Blanes, ich mich zu sehen, eine Foto-Essay der Alpine A110. Sende ich lhnen ein Bild vo mir.
Viel Glück in lhrer Organisation.
Sebastian Vettel.

Hola amics d’Auto Clàssics Blanes, estic desitjant veure un reportatge fotogràfic del Alpine A110. Us envio una foto del meu. Molta sort en la vostra organització.
Sebastian Vettel.

SEBASTIAN VETTEL

Wonderful website!! I love your enthusiasm and share with you the love for classic cars. I would like some photo restore minis.
Rowan Atkinson (mr. Bean)

Meravellosa pàgina web !! M’encanta la vostra il · lusió i comparteixo amb vosaltres l’amor pels cotxes clàssics. M’agradaria algunes fotos de restauració de minis.
Rowan Atkinson (mr. Bean)

ROWAN ATKINSON (mr. BEAN)

Hola sóc Jaume. Us deixo una foto del meu Mini Cooper de l’any 1974. Espero que us agradï.
Amunt Auto Clàssics Blanes!
Jaume Lagranje (Club del Mini de Catalunya)

JAUME LAGRANJE